Mini torturi cu măr și scorțișoară

Desert

 Mini torturi cu măr și scorțișoară

rețetă bio publicată la 30.04.2025

Rețetă desert mini torturi cu măr și scorțișoară.

Ingrediente mini torturi cu măr și scorțișoară

Mod de preparare mini torturi cu măr și scorțișoară

a) Preîncălziți cuptorul sus și jos la 180 de grade Celsius. Cantitatea de musli se pune într-un blender, cu sare și se toacă grosier. Se amestecă compoziția obținută cu ou, unt și miere.

b) Acoperiți o tavă de copt cu hârtie de copt. Din compoziția de musli formați 6 mini blaturi rotunde egale  și puneți-le pe tava de copt. Se introduc în cuptor pentru cca. 10-15 minute. Se scot din cuptor și se lasă să se răcească de tot. 

POFTĂ BUNĂ !

La rețeta mini torturi cu măr și scorțișoară am folosit

Mix bio crocant de porumb si ovaz cu scortisoara si mar, fara gluten

Mix bio crocant de porumb si ovaz cu scortisoara si mar, fara gluten

vezi produs
Sare gema

Sare gema

vezi produs
Miere poliflora bio pentru mic dejun

Miere poliflora bio pentru mic dejun

vezi produs
Smochine bio protoben proiect demeter

Smochine bio protoben proiect demeter

vezi produs
Fulgi de migdale bio

Fulgi de migdale bio

vezi produs
Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

vezi produs