Prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir

Desert

 Prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir

rețetă bio publicată la 14.08.2024

Rețetă desert prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir.

Ingrediente prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir

Pentru doua tavi de copt

Mod de preparare prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir

Preincalziti cuptorul la 200° C.
Se incalzeste untul bio, se adauga ghimbirul, sarea si fulgii de ovaz si se lasa la rumenit. Apoi, lasati continutul sa se raceasca.

Separati ouale. Bateti albusurile de ou pana se ingroasa. Se amesteca zaharul din trestie, mierea, faina, galbenusurile de ou si sosul de alune, cu varful de praf de vanilie sub pulpa de ovaz. Adaugati albusurile de ou si amestecati bine.

Asezati foaia de copt cu hartie de pergament si modelati biscuiti mici din amestec cu ajutorul a doua lingurite. Coaceti la 200° C timp de aproximativ 20 de minute pe sina centrala a cuptorului.

Detalii:

  • timp de preparare: 30 minute
  • timp de coacere: 20 minute

La rețeta prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir am folosit

Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Fulgi mari de ovaz fara gluten

Fulgi mari de ovaz fara gluten

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Miere cremoasa de rapita

Miere cremoasa de rapita

vezi produs
Sirop de agave bio

Sirop de agave bio

vezi produs
Sirop de artar grad A cu gust fin

Sirop de artar grad A cu gust fin

vezi produs
Sirop de artar grad A cu gust fin

Sirop de artar grad A cu gust fin

vezi produs
Faina de grau integrala Demeter

Faina de grau integrala Demeter

vezi produs
Pasta bio de alune

Pasta bio de alune

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie ecologica

Pudra de Bourbon vanilie ecologica

vezi produs