Rețetă desert spirale din ciocolata, migdale si cafea instant din cereale.
Pentru aproximativ 24 de bucati
Preincalziti cuptorul la 160° C (aer circulant). Procesati toate ingredientele, cu exceptia cafelei Chicco si a pudrei de cacao, la un aluat neted. Impartiti aluatul in doua bucati egale. Intr-una dintre cele doua jumatati de aluat adaugati cafea instant Chicco si praf de cacao. Amplasati ambele jumatati in congelator timp de 5 minute.
Indepartati aluatul din congelator si introduceti hartia de copt intre două foi pentru a crea dreptunghiuri de dimensiune egala. Puneti aluatul de ciocolata pe aluatul usor si rasuciti-l din nou pentru a se alatura bucatilor de aluat. Taiati marginile cu un cutit ascutit pentru a obtine un dreptunghi frumos. Asezati aluatul pe hartia de copt in congelator timp de inca 5 minute.
Folosind hartia de copt, rotiti aluatul impreuna. Puneti ruloul de aluat fin in congelator din nou timp de 10 minute.
Taiati rulada in felii de aproximativ 1 cm, puneti-le pe o foaie de hartie de copt si coaceti timp de 10 - 12 minute pana se obtine o culoare maro aurie.
Detalii: