Tort de căpșuni, fără coacere

Desert

 Tort de căpșuni, fără coacere

rețetă bio publicată la 24.02.2025

Rețetă desert tort de căpșuni, fără coacere.

Ingrediente tort de căpșuni, fără coacere

Topping:

Mod de preparare tort de căpșuni, fără coacere

! Mai aveți nevoie de 4 forme mici de torturi (porțelan sau silicon) sau  două forme Ø 11,5 cm. 

Mod de preparare:

  1. Curmalele se taie mărunt și se lasă 30 de minute la înmuiat
  2. Nucile se toacă fin și se amestecă cu curmalele.
  3. Formele de copt se pun pe o foaie de copt, distribuiți aluatul în formele de copt și lăsați-le la rece.
  4. Cajul se toacă fin și se amestecă cu restul ingredientelor, se mixează totul, până când obțineți un piure fin. Posibil să mai trebuiască să adăugați niște apă.
  5. Se toarnă compoziția peste aluatul din forme, se netezește și se lasă cel puțin 2 ore la frigider, recomandat este peste noapte.
  6. Scoateți cu grijă din forme, feliați căpșunile și ornați împreună cu nuca de cocos rasă. 

 

La rețeta tort de căpșuni, fără coacere am folosit

Amestec de nuci bio

Amestec de nuci bio

vezi produs
Curmale bio fara samburi

Curmale bio fara samburi

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin

Ulei de cocos bio virgin

vezi produs
Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor

Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor

vezi produs
Vanilie Bourbon macinata fara gluten

Vanilie Bourbon macinata fara gluten

vezi produs