Tort de căpșuni, fără coacere
rețetă bio publicată la 24.02.2025
Rețetă desert tort de căpșuni, fără coacere.
Ingrediente tort de căpșuni, fără coacere
Topping:
Mod de preparare tort de căpșuni, fără coacere
! Mai aveți nevoie de 4 forme mici de torturi (porțelan sau silicon) sau două forme Ø 11,5 cm.
Mod de preparare:
- Curmalele se taie mărunt și se lasă 30 de minute la înmuiat
- Nucile se toacă fin și se amestecă cu curmalele.
- Formele de copt se pun pe o foaie de copt, distribuiți aluatul în formele de copt și lăsați-le la rece.
- Cajul se toacă fin și se amestecă cu restul ingredientelor, se mixează totul, până când obțineți un piure fin. Posibil să mai trebuiască să adăugați niște apă.
- Se toarnă compoziția peste aluatul din forme, se netezește și se lasă cel puțin 2 ore la frigider, recomandat este peste noapte.
- Scoateți cu grijă din forme, feliați căpșunile și ornați împreună cu nuca de cocos rasă.