Banuti cu merisor

Dulciuri

 Banuti cu merisor

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri banuti cu merisor.

Ingrediente banuti cu merisor

Pentru aluat:

Mod de preparare banuti cu merisor

Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie RAPADURA, iar apoi oul. Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi sarea şi se adaugă în compoziţia cu unt. Restul de ingrediente se amestecă cu atenţie în compoziţie.

Formaţi bile cu o linguriţă şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Este foarte important să lăsaţi o distanţă mare între bile, deoarece acestea se lasă şi formează biscuiţi rotunzi. Se coc în cuptorul preîncălzit.

 Timpul de coacere: 10-12 minute la 190°C

La rețeta banuti cu merisor am folosit

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Merisor bio

Merisor bio

vezi produs
Ciocolată bio albă Cristallino cu bucăţele de cocos HIH

Ciocolată bio albă Cristallino cu bucăţele de cocos HIH

vezi produs