Banuti cu merisor

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

Timpul de coacere: 10-12 minute la 190°C

Preparare:

Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie RAPADURA, iar apoi oul. Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi sarea şi se adaugă în compoziţia cu unt. Restul de ingrediente se amestecă cu atenţie în compoziţie. Formaţi bile cu o linguriţă şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Este foarte important să lăsaţi o distanţă mare între bile, deoarece acestea se lasă şi formează biscuiţi rotunzi. Se coc în cuptorul preîncălzit.

 

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Banuti cu merisor de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Merisor bio

vezi produs

Fulgi mari de ovaz ecologici

vezi produs

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs

Ciocolată bio albă Cristallino cu bucăţele de cocos HIH

vezi produs