Biscuiti bio cu caju

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

Preparare:

Ciocolata bio si bucăţelele de cashew se toacă mărunt. Se scoate miezul din batonul de vanilie şi se amestecă cu zahărul. Untul moale se bate cu zahărul brun până obţinem o compoziţie cremoasă. Se amestecă sarea, oul, făina cu praful de copt, se adaugă în compoziţie şi se amestecă în continuare.
Se adaugă jumătate din cantitatea de ciocolată şi de nucă. Cu o linguriţă aşezaţi biscuiţi mici într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Restul de ciocolată şi nucile tocate se distribuie deasupra biscuiţilor şi se apasă puţin.

Timp de coacere: aproximativ 5 minute în cuptorul preîncălzit la 175°C.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Biscuiti bio cu caju de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs

Sare de atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

vezi produs

Pastai de vanilie bio

vezi produs