Biscuiti bio cu caju

Dulciuri

 Biscuiti bio cu caju

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri biscuiti bio cu caju.

Ingrediente biscuiti bio cu caju

Pentru aluat:

Mod de preparare biscuiti bio cu caju

Ciocolata bio si bucăţelele de cashew se toacă mărunt. Se scoate miezul din batonul de vanilie şi se amestecă cu zahărul. Untul moale se bate cu zahărul brun până obţinem o compoziţie cremoasă. Se amestecă sarea, oul, făina cu praful de copt, se adaugă în compoziţie şi se amestecă în continuare.

Se adaugă jumătate din cantitatea de ciocolată şi de nucă. Cu o linguriţă aşezaţi biscuiţi mici într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Restul de ciocolată şi nucile tocate se distribuie deasupra biscuiţilor şi se apasă puţin.

Timp de coacere: aproximativ 5 minute în cuptorul preîncălzit la 175°C.

La rețeta biscuiti bio cu caju am folosit

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

vezi produs
Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Pastai de vanilie bio

Pastai de vanilie bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Praf de copt ecologic fara fosfati

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs