Biscuiti bio cu cirese a la Françoise

Dulciuri

Ingrediente:

Preparare:

Untul bio sau margarina Prima se bat spumă împreună cu mixtura din mere şi pere şi sare. Se adaugă făina şi alunele. Aluatul se acoperă şi se lăsa o oră la frigider.

Se formează bile mici şi se aşează pe tava pregătită. Apăsaţi în fiecare prăjitură câte o adâncitură şi umpleţi-o cu gem de cireşe.

Se coace 15 min la 200°C. Săruturile de cireşe se iau imediat din tavă şi se lasă pe o farfurie la răcit. Adâncitura se poate umple din nou cu gem de cireşe, dacă este necesar.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Biscuiti bio cu cirese a la Françoise de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Alune de pădure bio

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Ulei bio pentru copt si prajit 1l

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs