Biscuiti bio cu cirese a la Françoise

Dulciuri

 Biscuiti bio cu cirese a la Françoise

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri biscuiti bio cu cirese a la françoise.

Ingrediente biscuiti bio cu cirese a la françoise

Mod de preparare biscuiti bio cu cirese a la françoise

Untul bio sau margarina Prima se bat spumă împreună cu mixtura din mere şi pere şi sare. Se adaugă făina şi alunele. Aluatul se acoperă şi se lăsa o oră la frigider.

Se formează bile mici şi se aşează pe tava pregătită. Apăsaţi în fiecare prăjitură câte o adâncitură şi umpleţi-o cu gem de cireşe.

Se coace 15 min la 200°C. Săruturile de cireşe se iau imediat din tavă şi se lasă pe o farfurie la răcit. Adâncitura se poate umple din nou cu gem de cireşe, dacă este necesar.

La rețeta biscuiti bio cu cirese a la françoise am folosit

Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Alune de pădure bio

Alune de pădure bio

vezi produs
Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

vezi produs