Biscuiti bio, ursuleti condimentati

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru decor: zahăr pudră, apă, glazură de ciocolată amăruie sau de ciocolată cu lapte integral RAPUNZEL

Preparare:

Untul bio se bate împreună cu marţipanul cu miere, zahărul vanilat şi zahărul din trestie până rezultă o compoziţie pufoasă. Se adaugă praful de cacao, oul şi condimentele. Făina se frământă repede împreună cu migdalele pentru a obţine un aluat neted. Aluatul se înfăşoară în folie alimentară şi se ţine cel puţin 1 oră în frigider. Preîncălziţi cuptorul.

Aluatul se întinde la o grosime de aprox. 3 mm pe o suprafaţă tapetată cu faină. Urşii se taie cu o formă şi se aşează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace la mijlocul cuptorului la temperatura de 175°C. Pentru a obţine urşi polari, ungeţi biscuiţii răciţi cu o glazură groasă din zahăr pudră, iar când glazura este uscată, presăraţi cu zahăr pudră. Topiţi glazura conform indicaţiilor şi faceţi ochii cu ajutorul unei scobitori. Glazura trebuie să fie complet uscată, iar urşii bruni să fie răciţi complet.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Biscuiti bio, ursuleti condimentati de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Migdale Europene ecologice

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Cardamom ecologic macinat

vezi produs

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs

Nucsoara macinata bio

vezi produs

Cuisoare ecologice

vezi produs

Zahar vanilat bio 4x8g

vezi produs

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs

Miere Martipan bio 250g

vezi produs

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs