Biscuiti Reni cu crema de nuci bio

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

 

Pentru decor:

Preparare:
    
Untul se freacă cu nuga până avem o compoziţie cremoasă. Se adaugă zahăr Cristallino, zahăr vanilat, ou şi sare şi se amestecă timp de câteva mainute cu un mixer electric. Se pun apoi făina şpelta, praful de copt şi amidonul de porumb şi se frământă în aluat. Dacă aluatul lipeşte prea tare, lăsaţi-l scurt în frigider. Se presară suprafaţa de lucru cu făină, apoi se întinde aluatul la o grosime de 3 mm şi decupăm reci sau alte figurine cu formele speciale. Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit pe raftul de mijloc. Se lasă apoi la  răcit. Glazura de ciocolată se topeşte conform indicaţiilor şi se decorează biscuiţii cu ea.

Timpul de coacere: 80-10 minute la 175-200 ° C.

Sfat: Această reţetă este uşor de copt împreună cu copiii, ei se distrează întotdeauna la tăiatul formelor şi la decorare.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Biscuiti Reni cu crema de nuci bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Amidon de porumb FARA GLUTEN

vezi produs

Crema bio de alune Nougat

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Ciocolata cu lapte cuvertura

vezi produs

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs