Biscuiti Reni cu crema de nuci bio

Dulciuri

 Biscuiti Reni cu crema de nuci bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri biscuiti reni cu crema de nuci bio.

Ingrediente biscuiti reni cu crema de nuci bio

Pentru aluat:

Pentru decor:

Mod de preparare biscuiti reni cu crema de nuci bio

Untul se freacă cu nuga până avem o compoziţie cremoasă. Se adaugă zahăr Cristallino, zahăr vanilat, ou şi sare şi se amestecă timp de câteva mainute cu un mixer electric. Se pun apoi făina şpelta, praful de copt şi amidonul de porumb şi se frământă în aluat.

Dacă aluatul lipeşte prea tare, lăsaţi-l scurt în frigider. Se presară suprafaţa de lucru cu făină, apoi se întinde aluatul la o grosime de 3 mm şi decupăm reci sau alte figurine cu formele speciale.

Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit pe raftul de mijloc. Se lasă apoi la  răcit. Glazura de ciocolată se topeşte conform indicaţiilor şi se decorează biscuiţii cu ea.

Timpul de coacere: 80-10 minute la 175-200 °C.

Sfat: Această reţetă este uşor de copt împreună cu copiii, ei se distrează întotdeauna la tăiatul formelor şi la decorare.

La rețeta biscuiti reni cu crema de nuci bio am folosit

Crema bio de alune Nougat

Crema bio de alune Nougat

vezi produs
Zahar vanilie Bourbon alb

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Praf de copt ecologic fara fosfati

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs
Amidon de porumb fara gluten

Amidon de porumb fara gluten

vezi produs
Ciocolata cu lapte cuvertura

Ciocolata cu lapte cuvertura

vezi produs