Briose bio cu nuca

Dulciuri

 Briose bio cu nuca

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri briose bio cu nuca.

Ingrediente briose bio cu nuca

Reţetă pentru aprox.12 buc.

Mod de preparare briose bio cu nuca

Încingeţi cuptorul la 190°C. Amestecaţi faina bio si praful de copt. Margarină se adaugă în bucăţi mici şi se frământă. Se taie caisele, se adaugă zahărul din trestie, gemul amestec şi se omogenizează bine. Se bate oul şi se frământă totul. 

Aluatul se toarnă în hârtiile pentru brioşe sau în nişele unei tăvi speciale de brioşe, care trebuie unse în prealabil. Brioşele se coc 15-20 min. până se rumenesc. Se ung apoi, după gust, cu glazură de ciocolată amară sau de ciocolată cu lapte integral sau se decorează cu nuci sau fructe uscate.

La rețeta briose bio cu nuca am folosit

Faina alba de grau tip 1050 Demeter

Faina alba de grau tip 1050 Demeter

vezi produs
Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs
Caise soft bio

Caise soft bio

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pasta bio amestec 4 feluri de nucă

Pasta bio amestec 4 feluri de nucă

vezi produs
Stafide bio

Stafide bio

vezi produs
Ciocolata amaruie cuvertura

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs
Ciocolata cu lapte cuvertura

Ciocolata cu lapte cuvertura

vezi produs