Briose bio cu nuca

Dulciuri

Ingrediente:

Reţetă pentru aprox.12 buc.

Preparare:

ÎIncingeţi cuptorul la 190°C. Amestecaţi faina bio si praful de copt. Margarină se adaugă în bucăţi mici şi se frământă. Se taie caisele, se adaugă zahărul din trestie, gemul amestec şi se omogenizează bine. Se bate oul şi se frământă totul.  Aluatul se toarnă în hârtiile pentru brioşe sau în nişele unei tăvi speciale de brioşe, care trebuie unse în prealabil. Brioşele se coc 15-20 min. până se rumenesc. Se ung apoi, după gust, cu glazură de ciocolată amară sau de ciocolată cu lapte integral sau se decorează cu nuci sau fructe uscate.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Briose bio cu nuca de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Faina alba de grau TIP 1050 Demeter

vezi produs

Pasta bio amestec 4 feluri de nucă

vezi produs

Caise soft bio

vezi produs

Stafide bio

vezi produs

Ciocolata cu lapte cuvertura

vezi produs

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs