Cornulete bio cu nuga

Dulciuri

 Cornulete bio cu nuga

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri cornulete bio cu nuga.

Ingrediente cornulete bio cu nuga

Mod de preparare cornulete bio cu nuga

Untul moale se frământă bine cu nuga. Se adaugă oul, zahărul bio vanilat şi sarea şi totul se amestecă bine. Se cerne făina cu praful de copt şi se adaugă treptat în compoziţia din nuga, până obţinem un aluat neted. Se lasă 3 - 4 ore în frigider.

Încingeţi cuptorul la 190°C (cuptor cu circulaţie de aer 170°C). Rulaţi aluatul până obţineţi o rola lungă şi subţire şi tăiaţi-l apoi în bucăţi mici. Formaţi cornuleţe mici din el, aşezaţi-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coaceţi-le între 12 - 15 minute până devin maronii. Se lasă la răcit. Topiţi ciocolata pe baie de aburi şi scufundaţi vârfurile cornuleţelor în glazură. Lăsaţi-le apoi să se usuce bine.

  • Aluat se lasă 3 - 4 ore în frigider.
  • Timpul de coacere: 12-15 minute la 190°C

La rețeta cornulete bio cu nuga am folosit

Crema bio de alune Nougat

Crema bio de alune Nougat

vezi produs
Zahar vanilie Bourbon alb

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs
Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs