Cornulete bio cu nuga

Dulciuri

Ingrediente:

Timp de preparare: 15 min

Preparare:

Untul moale se frământă bine cu nuga. Se adaugă oul, zahărul bio vanilat şi sarea şi totul se amestecă bine. Se cerne făina cu praful de copt şi se adaugă treptat în compoziţia din nuga, până obţinem un aluat neted. Se lasă 3 - 4 ore în frigider.

Încingeţi cuptorul la 190°C (cuptor cu circulaţie de aer 170°C). Rulaţi aluatul până obţineţi o rola lungă şi subţire şi tăiaţi-l apoi în bucăţi mici. Formaţi cornuleţe mici din el, aşezaţi-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coaceţi-le între 12 - 15 minute până devin maronii. Se lasă la răcit. Topiţi ciocolata pe baie de aburi şi scufundaţi vârfurile cornuleţelor în glazură. Lăsaţi-le apoi să se usuce bine.

Timpul de coacere: 12-15 minute la 190°C

Aluat se lasă 3 - 4 ore în frigider.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Cornulete bio cu nuga de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Crema bio de alune Nougat

vezi produs

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs