Felii bio cu Samba cocos

Dulciuri

 Felii bio cu Samba cocos

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri felii bio cu samba cocos.

Ingrediente felii bio cu samba cocos

Pentru aluat:

Pentru glazură:

Pentru decor:

Mod de preparare felii bio cu samba cocos

Se încinge cuptorul. Se freacă untul şi zahărul. Apoi se adaugă ouăle, crema SAMBA cocos şi nuca de cocos rasă şi se amestecă bine. Se pune treptat făina şi se amestecă din nou energic. Aluatul se pune într-un vas de copt tapetat cu hârtie de copt şi se coace aproximativ 25 de minute.
Pentru glazură se amestecă bine zahărul pudră, crema SAMBA cocos, untul, laptele şi nuca de cocos rasă. Această compoziţia se distribuie peste prăjitura caldă. Se presară nucă de cocos rasă deasupra şi se taie în felii de 4x4 cm.

Timpul de coacere: 25 de minute la 200° C

Sfat: Ca alternativă, puteţi utiliza crema SAMBA de arahide sau crema SAMBA de alune de pădure şi alune tocate pe lângă.

La rețeta felii bio cu samba cocos am folosit

Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Crema de ciocolata bio cu alune si cocos

Crema de ciocolata bio cu alune si cocos

vezi produs
Cocos bio ras

Cocos bio ras

vezi produs