Felii bio cu Samba cocos

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

Pentru glazură:

Pentru decor:

Preparare:

Se încinge cuptorul. Se freacă untul şi zahărul. Apoi se adaugă ouăle, crema SAMBA cocos şi nuca de cocos rasă şi se amestecă bine. Se pune treptat făina şi se amestecă din nou energic. Aluatul se pune într-un vas de copt tapetat cu hârtie de copt şi se coace aproximativ 25 de minute.
Pentru glazură se amestecă bine zahărul pudră, crema SAMBA cocos, untul, laptele şi nuca de cocos rasă. Această compoziţia se distribuie peste prăjitura caldă. Se presară nucă de cocos rasă deasupra şi se taie în felii de 4x4 cm.

Timpul de coacere: 25 de minute la 200 ° C

Sfat: Ca alternativă, puteţi utiliza crema SAMBA de arahide sau crema SAMBA de alune de pădure şi alune tocate pe lângă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Felii bio cu Samba cocos de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Crema de ciocolata bio cu alune si cocos

vezi produs

Cocos bio ras

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs