Fulgi de ciocolată bio

Dulciuri

Ingrediente:

pentru aproximativ 20 de fulgi de ciocolată:

Preparare:

Ciocolată se rade şi se topeşte pe baia de aburi împreună cu crema Samba.
Se adaugă treptat şi cu atenţie fulgii de grâu.
Cu două linguriţe formaţi bile, pe care le aşezaţi pe o folie de aluminiu sau într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se pun la rece şi se lasă la întărit. Gata!

Sfat: Reuşită garantată fără coacere. Pot participa foarte bine şi copiii!

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fulgi de ciocolată bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs

Ulei de floarea soarelui pentru gatit

vezi produs

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs