Fulgi de ciocolată bio

Dulciuri

 Fulgi de ciocolată bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri fulgi de ciocolată bio.

Ingrediente fulgi de ciocolată bio

pentru aproximativ 20 de fulgi de ciocolată:

Mod de preparare fulgi de ciocolată bio

Ciocolată se rade şi se topeşte pe baia de aburi împreună cu crema Samba.
Se adaugă treptat şi cu atenţie fulgii de grâu.
Cu două linguriţe formaţi bile, pe care le aşezaţi pe o folie de aluminiu sau într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se pun la rece şi se lasă la întărit. Gata!

Sfat: Reuşită garantată fără coacere. Pot participa foarte bine şi copiii!

La rețeta fulgi de ciocolată bio am folosit

Ciocolata amaruie cuvertura

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs
Cremă Samba alune si ciocolata

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs
Ulei de floarea soarelui pentru gatit

Ulei de floarea soarelui pentru gatit

vezi produs