Fulgi de zăpadă cu migdale bio

Dulciuri

 Fulgi de zăpadă cu migdale bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri fulgi de zăpadă cu migdale bio.

Ingrediente fulgi de zăpadă cu migdale bio

2 porţii

Aproximativ 90 de bucăţi

Pentru aluat:

În plus:

Mod de preparare fulgi de zăpadă cu migdale bio

Se cerne făina bio, se amestecă cu praful de copt şi se adaugă restul de ingrediente. Toate ingredientele se amestecă mai întâi cu un mixer cu palete pentru aluat, iar apoi se amestecă cu mâinile până obţinem un aluat omogen.

Se lasă aproximativ 30 minute la frigider. Încingeţi cuptorul la 180°C (cuptor cu circulaţie de aer 160°C). Întindeţi aluatul subţire pe o suprafaţă bine tapetată cu faină, decupaţi cu o formă specială fulgii de zăpadă şi aşezaţi-i apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Batem gălbenuşul de ou cu lapte, ungem prăjiturelele cu această compoziţie şi le lăsăm aproximativ 8 minute în cuptor, până devin maronii.

  • Timp de preparare: 8 min
  • Timp de coacere: aprox. 8 minute la 180°C

La rețeta fulgi de zăpadă cu migdale bio am folosit

Faina alba bio tip 1050

Faina alba bio tip 1050

vezi produs
Praf de copt ecologic fara fosfati

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Scortisoara de Ceylon macinata bio

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs
Fulgi de migdale bio

Fulgi de migdale bio

vezi produs