Fulgi de zăpadă cu migdale bio

Dulciuri

Ingrediente:

2 porţii
Pentru aluat:

În plus:

Timp de preparare: 8 min

Timp de coacere: aprox. 8 minute la 180°C

Preparare:

Aproximativ 90 de bucăţi

Se cerne făina bio, se amestecă cu praful de copt şi se adaugă restul de ingrediente. Toate ingredientele se amestecă mai întâi cu un mixer cu palete pentru aluat, iar apoi se amestecă cu mâinile până obţinem un aluat omogen.

Se lasă aproximativ 30 minute la frigider. Încingeţi cuptorul la 180° C (cuptor cu circulaţie de aer 160 C). Întindeţi aluatul subţire pe o suprafaţă bine tapetată cu faină, decupaţi cu o formă specială fulgii de zăpadă şi aşezaţi-i apoi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Batem gălbenuşul de ou cu lapte, ungem prăjiturelele cu această compoziţie şi le lăsăm aproximativ 8 minute în cuptor, până devin maronii.

 

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fulgi de zăpadă cu migdale bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Felii de migdale bio

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs