Fursecuri cu bezea Karibik

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

Bezea pentru bezeaua Karibik:

Preparare:

Untul moale se amestecă cu zahărul brun şi cu oul, apoi se adaugă faina şi se frământă repede până obţinem un aluat. Se lasă în frigider pentru 2-3 ore. După ce a stat la rece, întindeţi aluatul subţire şi tăiaţi rondele cu o formă rotundă şi puneţi-le pe o tavă la rece.

Pregătirea spumei:
Ananasul uscat şi mango se taie în bucăţi mici şi se amestecă chipsurile de nucă de cocos. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă zahărul pudră în ploaie.
Când spuma este foarte rigidă, se adaugă cu atenţie amestecul din fructe uscate şi nuci. Compoziţia se împarte pe rondelele din aluat.

Timpul de coacere: 25 minute la 225 ° C

Sfat: Ca o alternativă, puteţi utiliza cremă SAMBA de arahide sau cremă SAMBA de alune de pădure şi alune tocate.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fursecuri cu bezea Karibik de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Ananas bio rondele

vezi produs

Mango bio uscat HIH

vezi produs

Fulgi de cocos bio

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

vezi produs