Fursecuri cu nuci braziliene (Paranuss)

Dulciuri

Ingrediente:

Preparare:

Margarina bio se bate împreună cu zahărul până obţinem o compoziţie pufoasă. Se adaugă oul şi zahărul vanilat. Se amestecă făina cu praful de copt şi cu sare şi se amestecă. Nucile braziliene se toacă în bucăţele, se amestecă în aluat şi totul se lasă aproximativ 1 oră la rece. Din această compoziţie formăm role de 1,5 - 2 cm grosime şi le punem din nou la rece. Cu un cuţit ascuţit tăiam felii de aprox. 1 cm grosime şi le aşezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Fursecurile se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 10 minute până se rumenesc.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fursecuri cu nuci braziliene (Paranuss) de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)

vezi produs

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs