Fursecuri florentine

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

Pentru decor: 150 g glazură de ciocolată amăruie sau glazură de ciocolată cu lapte integral

Preparare:

Zahărul bio se caramelizează în unt până devine maroniu. Compoziţia se lasă la răcit, se amestecă uşor frişca şi zahărul vanilat şi se încălzesc din nou, amestecând continuu, până când întreaga cantitate de zahăr este complet dizolvată. Se toacă orangeatul şi se dă prin zahărul pudră. Migdalele şi orangeatul se amestecă în compoziţie. După ce aluatul s-a răcit puţin, se formează cu o linguriţă fursecuri, care se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc aprox. 12 min în cuptorul preîncălzit la 200oC.

După ce s-au răcit fursecurile florentine, se topeşte glazura conform indicaţiilor şi se presară generos deasupra lor.

Timpul de coacere: 12-15 minute la 200°C

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fursecuri florentine de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Zahar vanilat bio 4x8g

vezi produs

Ciocolata cu lapte cuvertura

vezi produs

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Coaja bio de portocale fara zahar

vezi produs