Fursecuri Samba

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluat:

Preparare:

Toate ingredientele pentru aluat se amestecă repede cu un mixer cu palete sau cu mâna, apoi se lasă cel puţin 3 ore la rece.
Întindeţi aluatul subţire pe o suprafaţă bine tapetată cu faină şi decupaţi formele dorite.  
Fursecurile se dau imediat în cuptorul preîncălzit la 180oC şi se coc aproximativ 10 minute. Se lasă se răcească bine şi se lipesc cu partea de jos de un alt fursec.
Se topeşte nişte ciocolată albă şi se decorează fursecurile după cum doriţi. 

Eventual, mai presăraţi nucă de cocos rasă peste ciocolată albă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Fursecuri Samba de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Cremă Samba alune si ciocolata

vezi produs

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs

Pudra de cacao slab degresata

vezi produs

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Ciocolata bio albă mică HIH

vezi produs