Melci cu pesto a la Sylvia

Dulciuri

Ingrediente:

Pentru aluatul cu drojdie:

Pentru umplutură:

Preparare:

Se prepară aluatul cu drojdie şi se lasă 40-60 minute la dospit până îşi dublează cantitatea.
Se mai frământă o dată şi se întinde până obţinem un dreptunghi de aproximativ 30x60cm.
Se unge uniform cu pesto. Se toacă roşiile ş se distribuie deasupra. Se presară cu brânză.
Se rulează strâns din partea mai lungă şi se taie în felii de aproximativ 2 cm grosime.


Coaceţi aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 200°C până când melcii sunt rumeniţi.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Melci cu pesto a la Sylvia de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Drojdie bio uscata activa

vezi produs

Pesto Ligure Bio

vezi produs

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs

Pesto Siciliano Bio

vezi produs

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs

Rosii uscate in ulei de masline Rapunzel

vezi produs