Munţi din nucă de cocos bio

Dulciuri

Ingrediente:

Preparare:

Ouăle se bat la viteză maximă cu zahărul bio şi vanilia Bourbon până obţinem o spumă. Se adaugă apoi nuca de cocos. Se amestecă mai întâi la viteză mică şi apoi la viteza cea mai mare.  Din compoziţia de cocos formaţi cu mâinile ude munţi. Sau umpleţi o lingura de măsurat, înmuiată în prealabil în apă fierbinte, cu compoziţia de cocos, apăsaţi uşor şi aşezaţi munţii de cocos pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se decorează cu picături de ciocolată şi se dau în cuptorul preîncălzit.

Timpul de coacere: 12-15 minute la 175°C

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Munţi din nucă de cocos bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs