Negresa clasica sau vegana

Dulciuri

 Negresa clasica sau vegana

rețetă bio publicată la 17.09.2021

Rețetă dulciuri negresa clasica sau vegana.

Ingrediente negresa clasica sau vegana

Detalii

  • timp de preparare: 10 minute
  • timp de coacere: 25 minute
  • produs vegan, fara lactoza
  • se pregateste repede
  • gustare

Mod de preparare negresa clasica sau vegana

Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se ia o forma metalica cu dimensiunea de 20 x 10 cm pe care se aseaza hartie de copt. Se sparg ouale sau amestecul apa faina de in , intr-un vas si se amesteca dupa care se pune deoparte.

Glazura si uleiul de cocos se lasa deasupra apei fierbinte pentru a se topi . Dupa ce se topeste se lasa sa se raceasca. Se amesteca amestecul faina de in (sau oua ) cu zaharul, sare, vanilie si faina de fasole iar la final se adauga nucile pecan. Masa obtinuta se toarna in forma si se introduce in cuptorul incalzit timp de 20- 25 minute. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se taie in forma dorita. Se decoreaza cu nuci pecan.

La rețeta negresa clasica sau vegana am folosit

Faina de in bio

Faina de in bio

vezi produs
Ciocolata amaruie cuvertura

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs
Ulei de cocos bio virgin eco

Ulei de cocos bio virgin eco

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Nuci Pecan bio

Nuci Pecan bio

vezi produs