Norisori de caju bio

Dulciuri

 Norisori de caju bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri norisori de caju bio.

Ingrediente norisori de caju bio

2 porţii

Reţetă pentru aprox. 60 de bucăţi.

Pentru aluat:

Pentru bezea:

  • 1 albuş de ou
  • 75 g de zahăr pudră
  • 100 g bucăţele mari de cashew (cajou) RAPUNZEL

Mod de preparare norisori de caju bio

Sâmburii cashew bio se prăjesc fără grăsime într-o tigaie, până devin aurii, apoi se lasă la răcit şi se toacă mărunt. Toate ingredientele pentru aluat se amestecă cu un mixer cu palete pentru aluat, iar apoi se amestecă cu mâinile până obţinem un aluat neted. Se lasă aprox. 1 oră la loc rece.

Preîncălziţi cuptorul la 175°C (cuptor cu circulaţie de aer 160 C). Împărţiţi aluatul în porţii şi întindeţi-l la o grosime de aprox. 3 mm pe o suprafaţă bine tapetată cu faină. Cu o rotiţă ondulată tăiaţi biscuiţi dreptunghiulari. Biscuiţii se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă treptat zahărul pudră cernut. Bezeaua se întinde deasupra biscuiţilor, se presară cu bucăţele de cashew tocate şi se coc ca. 15 – 20 min.

Timpul de coacere: 15-20 minute la 175°C

Sfat: Aceste prăjiturele au, de asemenea, un gust minunat cu nuci de pin în loc sâmburi de cashew.

Timp de preparare: 20 min

La rețeta norisori de caju bio am folosit

Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Zahar vanilie Bourbon alb

Zahar vanilie Bourbon alb

vezi produs