Prajituri crocante bio cu ciocolata si arahide, fara coacere

Dulciuri

 Prajituri crocante bio cu ciocolata si arahide, fara coacere

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri prajituri crocante bio cu ciocolata si arahide, fara coacere.

Ingrediente prajituri crocante bio cu ciocolata si arahide, fara coacere

Mod de preparare prajituri crocante bio cu ciocolata si arahide, fara coacere

Ciocolata neagră se topeşte la foc mic. Apoi se adaugă untul de arahide şi se amestecă până când compoziţia este topită complet. Se ia compoziţia de pe foc şi se adaugă fulgii de grâu. Compoziţia se pune într-un vas de chec tapetat cu hârtie de copt şi se nivelează cu o lingură.

Se lasă aprox. 30 de minute să se răcească şi se taie cu un cuţit ascuţit în bucăţi.

La rețeta prajituri crocante bio cu ciocolata si arahide, fara coacere am folosit

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs
Unt bio de arahide Crocant

Unt bio de arahide Crocant

vezi produs