Tort de alune bio

Dulciuri

Ingrediente:

Timp de preparare: 15 min

Preparare:

Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o lămâie.
Se separă ouăle, iar gălbenuşurile se bat spumă împreună cu zahărul. Apoi adăugăm cu atenţie amestecul de nuci.
Adăugăm un praf de sare în albuşuri, iar apoi le batem spumă şi le punem în compoziţia cu alune.  
Tapetăm fundul unei tăvi Springform (26 cm) cu hârtie de copt, turnăm compoziţia în tigaia Springform şi netezim suprafaţa.
Încingeţi cuptorul la 175°C, iar apoi coaceţi tortul 45 de minute.
Tortul răcit se presară cu zahăr pudră.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Tort de alune bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Alune de pădure bio demeter

vezi produs

Sare de atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs