Tortulete cu crema Samba

Dulciuri

Ingrediente:

4 porţii, rezultă 10 bucăţi.

Aluatul fraged:

Crema Samba

Timp de preparare: 40 min  

Blatul:

Toate ingredientele se amestecă cu un mixer, cu excepţia prafului de cacao. Se împarte aluatul în jumătate, iar în una din jumătăţi se adaugă cacao. Tava pentru brioşe se tapetează cu hârtie specială pentru brioşe. Aluatul deschis la culoare şi cel cu cacao se pun separat în forme: jos mai plat, iar la margini puţin mai ridicat. Coaceţi 15 min. în cuptorul preîncălzit la 170oC pe raftul din mijloc. Se lasă la răcit şi se scot cu ATENŢIE din formele de hârtie.

Pentru cremă:

Se bate frişca de soia bio sau cea din lapte de vacă, apoi se adaugă toate celelalte ingrediente şi se amestecă bine. Compoziţia se lasă la frigider timp de 15 minute, până se coc tortuleţele.  
Cu ajutorul unui şpriţ ornaţi tortuleţele cu crema din Samba şi frişcă. Decoraţi-le cu fulgi de ciocolată şi fructe de sezon.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Tortulete cu crema Samba de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs

Cremă Bio Samba dark

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

vezi produs

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs