Trufe cu ciocolata si mango

Dulciuri

 Trufe cu ciocolata si mango

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri trufe cu ciocolata si mango.

Ingrediente trufe cu ciocolata si mango

pentru aprox. 25 de bucăţi.

 

Mod de preparare trufe cu ciocolata si mango

Cubuleţele de mango bio se amestecă cu rom sau cu suc. Se lasă 3 - 4 ore, timp în care se mai amestecă ocazional. Ciocolata şi frişca se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la răcit. Mango se taie în bucăţi şi mai mici şi se frământă cu marţipanul şi zahărul pudră.

Se adaugă ciocolata topită. Se frământă totul până obţinem o compoziţie omogenă. Se lasă aproximativ 5 minute la rece. Cu o linguriţă luaţi din compoziţie şi formaţi cu mâinile umezite bile. Trufele se dau prin nucă de cocos şi se pun la frigider.

La rețeta trufe cu ciocolata si mango am folosit

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs
Miere Martipan bio 250g

Miere Martipan bio 250g

vezi produs
Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs