Trufe cu ciocolata si mango

Dulciuri

Ingrediente:

pentru aprox. 25 de bucăţi.

 

Preparare:

Cubuleţele de mango bio se amestecă cu rom sau cu suc. Se lasă 3 - 4 ore, timp în care se mai amestecă ocazional. Ciocolata şi frişca se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la răcit. Mango se taie în bucăţi şi mai mici şi se frământă cu marţipanul şi zahărul pudră.

Se adaugă ciocolata topită. Se frământă totul până obţinem o compoziţie omogenă. Se lasă aproximativ 5 minute la rece. Cu o linguriţă luaţi din compoziţie şi formaţi cu mâinile umezite bile. Trufele se dau prin nucă de cocos şi se pun la frigider.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Trufe cu ciocolata si mango de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs

Miere Martipan bio 250g

vezi produs

Ciocolata bio amăruie 85% cacao HIH

vezi produs