Bombe de smochine

Dulciuri

 Bombe de smochine

rețetă bio publicată la 28.04.2025

Rețetă dulciuri bombe de smochine.

Ingrediente bombe de smochine

(bombe de smochine cu ciocolată):

(bombe de smochine cu alune de pădure):

TIPP: cantitate suficientă pentru 30-40 de bombe.

Mod de preparare bombe de smochine

  1. Tocați smochinele mărunt. Smochinele se mărunțesc la un robot de bucătărie împreună cu ingredientele necesare fiecărui sortiment de bombă de smochine.
  2. Turnați pe rând  compoziția pentru fiecare tip de bombă într-un castron și mai amestecați la mână.
  3. Formați biluțe din compoziție și în funcție de preferințele dumneavoastră treceți biluțele prin fulgi de cocos, fulgi de migdale sau de migdale de pământ (nuci tigru).
  4. Lăsați bombele la congelator timp de 1-2 ore, până când se întăresc.

TIPP: bombele se pot păstra pentru cca.3-4 săptămâni

 

 

La rețeta bombe de smochine am folosit

Smochine bio soft

Smochine bio soft

vezi produs
Miere Martipan bio 250g

Miere Martipan bio 250g

vezi produs
Migdale europene

Migdale europene

vezi produs
Nuca de cocos bio rasa

Nuca de cocos bio rasa

vezi produs
Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

vezi produs
Smochine bio soft

Smochine bio soft

vezi produs
Alune de pădure bio demeter

Alune de pădure bio demeter

vezi produs
Stafide bio rosinen

Stafide bio rosinen

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie ecologica

Pudra de Bourbon vanilie ecologica

vezi produs