Cheescake pe băț

Dulciuri

 Cheescake pe băț

rețetă bio publicată la 14.03.2025

Rețetă dulciuri cheescake pe băț.

Ingrediente cheescake pe băț

Mod de preparare cheescake pe băț

  1. Se pune mixul pentru blat într-un castron. Topiți untul și adăugați-l în castron. Amestecați energic cu o lingură și lăsați totul pentru câteva minute la dospit.
  2. Masa pentru blat se toarnă într-o forma rotundă de copt, se distribuie uniform, se tasează cu mâna, lăsându- se o margine de 2 cm.
  3. Puneți quark-ul într-un castron mare, adăugați ouăle, sucul din jumătatea de lămâie și mixul pentru crema de quark din cutie. Se amestecă totul bine cu un mixer cu cârlige.
  4. Se toarnă crema de quark pe blat, se netezește și se introduce în cuptor la 180 grade Celsius, timp de 50 de minute. Scoateți prăjitura din cuptor și lăsați-o să se răcească bine.
  5. După aceea, tăiați-o în 12 bucăți egale și înfingeți în fiecare bucată câte un băț de înghețată.
  6. Migdalele tocate se prăjesc într-o tigaie, până când devin maro aurii. Nu este necesară grăsime în tigaie.
  7. Tăiați căpșunile în două sau în patru, în funcție de mărimea acestora. Cuvertura de ciocolată amăruie se toacă mare și topește pe o baie de apă.
  8. Înmuiați prăjitura parțial sau total în cuvertura de ciocolată și acoperiți-o cu căpșuni, zmeură și biscuiți. După care lăsați-o la răcit.

La rețeta cheescake pe băț am folosit

Rețete cu ingrediente comune