Cookies pentru micul dejun

Dulciuri

 Cookies pentru micul dejun

rețetă bio publicată la 09.05.2025

Rețetă dulciuri cookies pentru micul dejun.

Ingrediente cookies pentru micul dejun

Mod de preparare cookies pentru micul dejun

  1. Preîncălziți cuptorul sus și jos la 200°C.
  2. Zdrobiți banana într-un castron, folosind o furculiță. Se adaugă musli, făina, praful de copt, sarea, vanilia, scorțișoara, iar la final se pune pasta de arahide și siropul de arțar.
  3. Tocați cuvertura și se adaugă în amestec, împreună cu băutura de ovăz. Amestecați totul bine cu o lingură de lemn.
  4. Lăsați la dospit întreaga combinație pentru 15-30 de minute, astfel biscuiți vor fi mai suculenți.
  5. Din aluatul obținut, se formează 10 biscuiți folosind o lingură de înghețată. Se lasă în cuptor pentru 15 minute.

La rețeta cookies pentru micul dejun am folosit

Musli bio original, fara zahar adaugat

Musli bio original, fara zahar adaugat

vezi produs
Faina bio de spelta tip 630

Faina bio de spelta tip 630

vezi produs
Praf de copt ecologic fara fosfati

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs
Pasta de arahide fina eco

Pasta de arahide fina eco

vezi produs
Sirop de artar grad A cu gust fin

Sirop de artar grad A cu gust fin

vezi produs
Ciocolata amaruie cuvertura

Ciocolata amaruie cuvertura

vezi produs
Bautura de ovaz integral ecologic

Bautura de ovaz integral ecologic

vezi produs