Negrese cu mousse de ciocolata alba

Dulciuri

 Negrese cu mousse de ciocolata alba

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă dulciuri negrese cu mousse de ciocolata alba.

Ingrediente negrese cu mousse de ciocolata alba

pentru o tavă:

Pentru aluat:

Pentru mousse-ul de ciocolată:

Mod de preparare negrese cu mousse de ciocolata alba

Tava se tapetează cu hârtie pergament. Ciocolata şi untul se topesc pe o baie de aburi, apoi se lasă la răcit. Ouăle se bat spumă împreună cu zahărul şi se adaugă treptat făina şi sarea. Se adaugă cu grijă compoziţia de ciocolata răcită şi nucile. Se întinde aluatul pe tava de copt şi se coace aproximativ 15 minute, până când partea de sus este uşor crocantă.

Pentru mousse-ul din ciocolată albă se topeşte frişca împreună cu bucăţelele de ciocolata albă. Mousse-ul se lasă la răcit, iar după 1 oră se amestecă cu blenderul de mână până obţinem o cremă. Negresele răcite se servesc cu mousse de ciocolată albă.

La rețeta negrese cu mousse de ciocolata alba am folosit

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

Ciocolata bio amăruie 70% cacao HIH

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)

Sâmburi bio de nucă Paranuss (Nuci Braziliene)

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Ciocolată bio albă Cristallino HIH

Ciocolată bio albă Cristallino HIH

vezi produs