Cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Preparare:

Se curăţă mangoldul, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Apoi se căleşte într-o lingură de ulei de măsline bio şi puţină apă timp de 10 minute. Se scurge bine, se amestecă cu arahide şi ricotta, se condimentează cu sare şi piper bio. Amestecul se umple în rulourile cannelloni.

Cu restul de ulei se unge un vas termorezistent, se aşează cannelloni unul lângă altul, iar peste se toarnă sosul bechamel.

Se presară cu brânză pentru paste şi se coace în cuptorul preîncălzit la 200° C timp de aproximativ 40 de minute.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Cannelloni cu umplutură de mangold şi arahide de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Unt bio de arahide Crocant

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Sare de condimentat cu 15% ierburi şi legume

vezi produs