Chiftele bio de orez

Fel principal

 Chiftele bio de orez

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal chiftele bio de orez.

Ingrediente chiftele bio de orez

4 porţii

Mod de preparare chiftele bio de orez

 

Se fierbe orezul bio la temperatură mică în 500 ml apă aproximativ 50 - 60 min., iar apoi se amestecă cu ceapă tocată, ouă, pătrunjel şi condimente. Din această compoziţie se formează chiftele mici şi se prăjesc în unsoare întorcându-le cu grijă pe ambele părţi.

Timp de preparare: 80 min

La rețeta chiftele bio de orez am folosit

Orez amestec bio

Orez amestec bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs
Unsoare de cocos bio

Unsoare de cocos bio

vezi produs