Cous Cous bio cu ratatouille

Fel principal

Ingrediente:

Preparare:

Roşiile proaspete se dau în apă clocotită, se îndepărtează pieliţa şi seminţele. Tomatele, vinetele şi dovleceii se taie în cuburi de dimensiune medie. Ceapa şi vinetele se călesc în ulei până devin maronii, se adaugă dovleceii şi se asezonează cu usturoi, sare, piper şi plante aromatice. Se toarnă sucul de roşii şi 500 ml apă şi se adaugă la cous-cous. Se găteşte la foc mic timp de aproximativ 15 minute, neacoperit, până când lichidul se evaporă. După 10 minute se adaugă roşiile şi se fierb în continuare. Se amestecă în smântână înainte de servire sau se serveşte separat.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Cous Cous bio cu ratatouille de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Cous Cous Bio

vezi produs

Busuioc Demeter

vezi produs

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs

Cimbru bio tocat

vezi produs

Frunze de oregano tocate

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Sare de atlantic fina

vezi produs

Tomate cojite si taiate in patru la conserva

vezi produs