Cous Cous bio cu ratatouille

Fel principal

 Cous Cous bio cu ratatouille

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal cous cous bio cu ratatouille.

Ingrediente cous cous bio cu ratatouille

Mod de preparare cous cous bio cu ratatouille

Roşiile proaspete se dau în apă clocotită, se îndepărtează pieliţa şi seminţele. Tomatele, vinetele şi dovleceii se taie în cuburi de dimensiune medie. Ceapa şi vinetele se călesc în ulei până devin maronii, se adaugă dovleceii şi se asezonează cu usturoi, sare, piper şi plante aromatice. Se toarnă sucul de roşii şi 500 ml apă şi se adaugă la cous-cous.

Se găteşte la foc mic timp de aproximativ 15 minute, neacoperit, până când lichidul se evaporă. După 10 minute se adaugă roşiile şi se fierb în continuare. Se amestecă în smântână înainte de servire sau se serveşte separat.

La rețeta cous cous bio cu ratatouille am folosit

Tomate cojite si taiate in patru la conserva

Tomate cojite si taiate in patru la conserva

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs
Frunze de oregano tocate

Frunze de oregano tocate

vezi produs
Cimbru bio tocat

Cimbru bio tocat

vezi produs
Busuioc Demeter

Busuioc Demeter

vezi produs
Cous Cous Bio

Cous Cous Bio

vezi produs