Dovlecei cu umplutura de nuci si orez

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 40 min

Preparare:

Se curăţă ceapa bio şi se căleşte în ulei. Roşiile se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc, se taie cubuleţe şi se adaugă la ceapă. Se amestecă orezul. Gemul de migdale şi se amestecă cu supa limpede şi se adaugă în compoziţie. Se toacă ierburile şi se păstrează o lingură de ierburi pentru sos. Ierburile rămase se adaugă în orez pentru a condimenta compoziţia. Se taie dovleceii pe lungime în jumătate şi se scobesc cu o linguriţă. Se umplu cu orez.

Pasta de roşii bio se dă la tigaie împreună cu miezul de dovlecel tocat şi cu ierburile rămase. Dovlecii umpluţi se pun în tigaie, se presară cu brânză feta tocată, se acoperă şi se fierb aproximativ 20 de minute la foc mic. Se serveşte cu salată proaspătă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Dovlecei cu umplutura de nuci si orez de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Orez alb cu bob lung Thaibonnet Demeter

vezi produs

Pasta de migdale bio

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs

Sare de condimentat cu 15% ierburi şi legume

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs

Sos vegan Toskana

vezi produs