Felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 35 minute

Preparare:

Se fierbe laptele cu supa limpede. Fâşiile de praz se călesc în unt şi se adaugă la lapte. Se presară grişul de porumb în ploaie, se fierbe doar puţin şi se lasă aprox. 5 minute la umflat. Apoi se amestecă oul în compoziţie şi se condimentează cu sare cu plante. Se unge o tavă de copt şi se aşează mămăliga uniform pe ea la o grosime de aprox. 2 cm. Amestecul răcit se taie în triunghiuri sau pătrate egale şi se prăjeşte într-o tigaie cu ulei de gătit sau Palmo Special până se rumeneşte.

Se încălzeşte sosul de tomate şi se serveşte cu feliile de mămăligă. Se serveşte cu salată proaspătă.

Sfat: Pentru iubitorii preparatelor din bucătăria mediteraneană recomandăm sosul de roşii Rapunzel Olivia.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Mămăligă din griş de porumb bio

vezi produs

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Ulei de floarea soarelui pentru gatit

vezi produs

Sare de condimentat cu 15% ierburi şi legume 500g

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs

Sos vegan Toskana

vezi produs