Felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate

Fel principal

 Felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate.

Ingrediente felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate

4 porţii

Mod de preparare felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate

Se fierbe laptele cu supa limpede. Fâşiile de praz se călesc în unt şi se adaugă la lapte. Se presară grişul de porumb în ploaie, se fierbe doar puţin şi se lasă aprox. 5 minute la umflat. Apoi se amestecă oul în compoziţie şi se condimentează cu sare cu plante. Se unge o tavă de copt şi se aşează mămăliga uniform pe ea la o grosime de aprox. 2 cm. Amestecul răcit se taie în triunghiuri sau pătrate egale şi se prăjeşte într-o tigaie cu ulei de gătit sau Palmo Special până se rumeneşte.

Se încălzeşte sosul de tomate şi se serveşte cu feliile de mămăligă. Se serveşte cu salată proaspătă.

Sfat: Pentru iubitorii preparatelor din bucătăria mediteraneană recomandăm sosul de roşii Rapunzel Olivia.

Timp de preparare: 35 minute

La rețeta felii de mamaliga bio cu praz pe ragu de tomate am folosit

Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Griş de porumb pentru mamaliga bio

Griş de porumb pentru mamaliga bio

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume ecologice

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume ecologice

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Ulei de floarea soarelui pentru gatit

Ulei de floarea soarelui pentru gatit

vezi produs
Sos vegan Toskana

Sos vegan Toskana

vezi produs