Frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute

Fel principal

 Frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute.

Ingrediente frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute

Pentru 3 frigărui:

  • 150 g tofu cu busuioc
  • 1/2 dovlecel
  • 3 haşme (cepe)
  • 3 anghinare în saramură 
  • 9 roşii cherry
  • 1 ardei gras verde bio
  • 1 ardei gras galben bio

Pentru marinadă:

Sosuri:

Mod de preparare frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute

Tofu-ul se taie cubuleţe, dovlecelul se taie în felii subţiri, se curăţă ceapa, se scurg anghinarele şi se spală roşiile cherry. Ardeii se spală, se scot seminţele şi se taie în bucăţi pătrate. Puneţi toate ingredientele pe frigărui. Pentru marinadă se amestecă toate ingredientele enumerate. Se ung frigăruile cu această marinadă şi se lasă pe grătar câte 4-5 minute pe fiecare parte, până când prind uşor culoare.

Timp de preparare: 20 min

La rețeta frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute am folosit

Ulei de rapita bio nativ

Ulei de rapita bio nativ

vezi produs
Pudra de curry indian

Pudra de curry indian

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Ketchup picant bio

Ketchup picant bio

vezi produs
Pesto Verde Bio vegan

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs
Crema bio ardei iute (chili) ecologic

Crema bio ardei iute (chili) ecologic

vezi produs