Frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute

Fel principal

Ingrediente:

Pentru 3 frigărui:

  • 150 g tofu cu busuioc
  • 1/2 dovlecel
  • 3 haşme (cepe)
  • 3 anghinare în saramură 
  • 9 roşii cherry
  • 1 ardei gras verde bio
  • 1 ardei gras galben bio

Pentru marinadă:

Sosuri:

Timp de preparare: 20 min

Preparare: tofu-ul se taie cubuleţe, dovlecelul se taie în felii subţiri, se curăţă ceapa, se scurg anghinarele şi se spală roşiile cherry. Ardeii se spală, se scot seminţele şi se taie în bucăţi pătrate. Puneţi toate ingredientele pe frigărui. Pentru marinadă se amestecă toate ingredientele enumerate. Se ung frigăruile cu această marinadă şi se lasă pe grătar câte 4-5 minute pe fiecare parte, până când prind uşor culoare.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Frigarui bio la gratar cu anghinare si marinada mexicana iute de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Ketchup picant bio

vezi produs

Pudra de curry indian

vezi produs

Ulei de rapita bio nativ

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs

Crema bio ardei iute (chili) ecologic

vezi produs