Galuste din paine cu ciuperci

Fel principal

Ingrediente:

2 porţii

 

Pentru ciuperci:

Preparare:

Pâinea pentru găluştele bio se pune într-un castron. Supa de legume RAPUNZEL se toarnă peste pâinea pentru găluşte, se acoperă vasul şi se lasă aproximativ zece minute. Apoi se adaugă ouăle. Se adaugă, de asemenea, ceapa tocată mărunt şi pătrunjelul tocat. Totul se condimentează cu sare cu plante RAPUNZEL şi piper şi se frământă bine.

Formaţi găluştele cu mâinile ude. Se pune într-o cratiţă mare apă sărată la fiert. Găluşte se pun în apa clocotită şi lasă la foc mare până încep să fiarbă.

Apoi se reduce temperatura şi se lasă găluştele aprox. 20 min. la foc mic. Se curăţă ciupercile şi se taie în sferturi. Se decojeşte ceapa şi se taie mărunt. Se încinge aprox. 1 lingură de unt într-o tigaie, se adaugă ceapa şi ciupercile şi se călesc aproximativ 10 minute la foc mediu. Într-o cratiţă separată se topeşte restul de unt, se adaugă făina şi se amestecă constant pentru a obţine un rântaş. Stingeţi rântaşul cu supă clară Rapunzel şi cu vin şi apoi fierbeţi scurt totul. Se condimentează cu sare şi piper. Acum adăugaţi ciupercile sotate şi smântâna. Nu le lăsaţi să fiarbă! Sosul de ciuperci se aranjează împreună cu găluşte într-un vas şi se serveşte.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Galuste din paine cu ciuperci de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs

Cuburi de supă de legume cu ierburi

vezi produs