Legume asiatice cu lapte de cocos pe orez aromat

Fel principal

Ingrediente:

Pentru 2 persoane

Timp de preparare: 30 minute

Modalitate de preparare:

Bucatelele de caju se prajeste fara ulei intr-o tigaie dupa care se pune deoparte.

Ardeiul si varza se taie in fasii, iar morcovii se taie betigase. Ghimbirul si usturoiul se curata, apoi se toaca marunt.

Se pune ulei la incins intr-un wok sau o tigaie adanca si se adauga ardeiul si morcovul si se lasa la calit circa 5-10 minute dupa care se adauga usturoiul si ghimbirul. Se adauga si varza si se soteaza pentru scurt timp. Se asezoneaza apoi cu curry si se stinge cu laptele de cocos. Se condimenteaza cu un praf de sare.

Orezul Basmati se aduga in zeama ramasa de la legume si se lasa la fiert pentru 15 minute la o temperatura joasa. Peste legume se presara caju-ul prajit si se servesc alaturi de orez.

Tipp: din varza care va ramane se poate face in ziua urmatoare o salata delicioasa: Simplu, doar cu o mica salota, 1 lingura de iaurt natural, 2-3 linguri de lapte de cocos, otet balsamic de mar, sare, piper si eventual niste nuci maruntite.

La fel de bine merge si cu morcov ras.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Legume asiatice cu lapte de cocos pe orez aromat de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sfărâmătură Caju mare HIH

vezi produs

Orez prefiert alb cu bob lung

vezi produs

Pudra de curry clasic

vezi produs

Ulei bio de susan virgin

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Lapte de cocos bio

vezi produs