Legume colorate la tigaie cu sos de arahide

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

  • 4cepe verzi
  • 150 g ciuperci şampinion
  • 2 tulpini de ţelină
  • 1 ardei bio
  • 2 morcovi ecologici
  • 100g păstăi de mazăre fragedă
  • 100g broccoli
  • 2 linguri unsoare de palmier Palmo pentru prăjit

Pentru sosul de migdale:

Ca garnitura: aprox. 250g orez basmati natur sau alb de la RAPUNZEL

Preparare: se curăţă şi se spală legumele. Ceapa verde, ciupercile, ţelina bio, ardeiul şi morcovii curăţaţi se taie în felii foarte subţiri. Se rup capetele păstăilor de mazăre, iar broccoli se împarte în bucheţele mici.

Se unge wok-ul sau o tigaie înaltă cu unsoare de prăjit Palmo de la RAPUNZEL  şi se încinge. Se călesc legumele porţionate, amestecând continuu aproximativ 4 minute, iar apoi se scot.

Pentru sos se căleşte haşma tocată mărunt în unsoare pentru prăjit Palmo, se adaugă pasta de arahide crocanta şi se stinge cu supă de legume. Se adaugă pasta de tomate, usturoiul tocat mărunt, ghimbir proaspăt ras şi condimentele şi se fierb aproximativ 10 minute.

Se adaugă legumele la sos, se fierbe totul scurt la foc mare şi se serveşte cu orez.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Legume colorate la tigaie cu sos de arahide de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Unt bio de arahide Crocant

vezi produs

Cimbru bio tocat

vezi produs

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Ardei Cayenne macinat

vezi produs

Pudra de curry clasic

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs

Pastă de tomate bio 22% 200g

vezi produs