Legume colorate la tigaie cu sos de arahide

Fel principal

 Legume colorate la tigaie cu sos de arahide

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal legume colorate la tigaie cu sos de arahide.

Ingrediente legume colorate la tigaie cu sos de arahide

4 porţii

  • 4cepe verzi
  • 150 g ciuperci şampinion
  • 2 tulpini de ţelină
  • 1 ardei bio
  • 2 morcovi ecologici
  • 100g păstăi de mazăre fragedă
  • 100g broccoli
  • 2 linguri unsoare de palmier Palmo pentru prăjit

Pentru sosul de migdale:

Ca garnitura: aprox. 250g orez basmati natur sau alb de la RAPUNZEL

Mod de preparare legume colorate la tigaie cu sos de arahide

Se curăţă şi se spală legumele. Ceapa verde, ciupercile, ţelina bio, ardeiul şi morcovii curăţaţi se taie în felii foarte subţiri. Se rup capetele păstăilor de mazăre, iar broccoli se împarte în bucheţele mici.

Se unge wok-ul sau o tigaie înaltă cu unsoare de prăjit Palmo de la RAPUNZEL  şi se încinge. Se călesc legumele porţionate, amestecând continuu aproximativ 4 minute, iar apoi se scot.

Pentru sos se căleşte haşma tocată mărunt în unsoare pentru prăjit Palmo, se adaugă pasta de arahide crocanta şi se stinge cu supă de legume. Se adaugă pasta de tomate, usturoiul tocat mărunt, ghimbir proaspăt ras şi condimentele şi se fierb aproximativ 10 minute.

Se adaugă legumele la sos, se fierbe totul scurt la foc mare şi se serveşte cu orez.

La rețeta legume colorate la tigaie cu sos de arahide am folosit

Unt bio de arahide Crocant

Unt bio de arahide Crocant

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Pastă de tomate bio 22%  200g

Pastă de tomate bio 22% 200g

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Pudra de curry clasic

Pudra de curry clasic

vezi produs
Ardei Cayenne macinat

Ardei Cayenne macinat

vezi produs
Cimbru bio tocat

Cimbru bio tocat

vezi produs