Legume gratinate cu crustă de parmezan cu ierburi aromatice

Fel principal

 Legume gratinate cu crustă de parmezan cu ierburi aromatice

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal legume gratinate cu crustă de parmezan cu ierburi aromatice.

Ingrediente legume gratinate cu crustă de parmezan cu ierburi aromatice

2 portii

Mod de preparare legume gratinate cu crustă de parmezan cu ierburi aromatice

Preîncălziţi cuptorul la 200 °C. Dovleceii, roşiile şi feniculul se taie felii. Se curăţă cartofii şi se taie, de asemenea, în felii subţiri. Ungeţi un vas de copt plat cu ulei de măsline şi aşezaţi feliile de legume în straturi. Puneţi apa la fiert şi dizolvaţi cubul de supă RAPUNZEL în ea. Se amestecă creme fraiche şi se toarnă peste legume. Se coace în cuptor timp de 20 minute. Se curăţă căţeii de usturoi şi se storc. Coaja de lămâie, pesmetul, parmezanul, busuiocul tocat se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL, se toarnă peste legumele gratinate şi se coc încă 20 minute.

La rețeta legume gratinate cu crustă de parmezan cu ierburi aromatice am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs

Rețete cu ingrediente comune

Ulei de masline bio extravirgin 500ml