Linguine Spinaci con Crema di mandorle

Fel principal

 Linguine Spinaci con Crema di mandorle

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal linguine spinaci con crema di mandorle.

Ingrediente linguine spinaci con crema di mandorle

2 porţii

Mod de preparare linguine spinaci con crema di mandorle

Se spală roşiile cherry şi se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline şi cu zahărul din trestie.
Se condimentează cu sare şi piper. Se coc în cuptor la 250 ° C pe o tava tapetată cu hârtie de copt pe şina de sus, aproximativ 15 minute până când sunt caramelizate uşor.

Linguine se fierb al dente în apă clocotită cu sare. Se scurg şi se presară cu ulei de măsline. Se curăţă ceapa şi usturoiul. Ceapa se taie în jumătate şi se taie în fâşii subţiri. Usturoiul se taie mărunt. Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie şi se sotează ceapa aproximativ 2 minute. Se adaugă usturoiul şi se căleşte totul aproximativ 2 minute. Se adaugă gemul de migdale şi apa şi se condimentează bine cu sare, piper şi nucşoară proaspăt (!) rasă.

Spanacul se spală, se usucă uşor şi se amestecă cu grijă cu sosul picant. Se ia de pe foc şi se pune peste paste. Pastele se aşează pe farfurie, se presară mugurii proaspeţi deasupra şi se garnisesc cu roşii caramelizate. Încă un strop de ulei de măsline şi puţin piper negru proaspăt. Savuraţi!

La rețeta linguine spinaci con crema di mandorle am folosit

Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

Zahăr bio RAPADURA din trestie integral

vezi produs
Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs