Linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac

Fel principal

 Linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac.

Ingrediente linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac

pentru 4 persoane

Mod de preparare linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac

Se fierbe lintea dupa  indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se  raceasca.

Se pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, usturoiul si 1/4 ceapa verde si se calesc pana capata un aspect sticlos. Faina bio, ouale, lintea, parmezanul si arpagicul impreuna cu amestecul de ceapa si usturoi se pun intr-un castron si se amesteca, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Din compozitia rezultata se fac 12 bucati in forma de talere.

Pentru spanac: se incinge putin unt intr-o tigaie, se adauga restul de arpagic si se caleste. Se adauga spanacul si aprox. 4 linguri de apa, sare, piper , nucsoara si se lasa cca. 10 min sa fiarba.

Se pune ulei intr-o tigaie, se prajesc cele 12 bucati pe fiecare parte  circa 3 minute. Se serveste cu spanac si Creme fraiche.

La rețeta linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac am folosit

Linte rosie bio decojita

Linte rosie bio decojita

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs