Linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac

Fel principal

Ingrediente:

pentru 4 persoane

Mod de preparare: se fierbe lintea dupa  indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se  raceasca.

Se pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, usturoiul si 1/4 ceapa verde si se calesc pana capata un aspect sticlos. Faina bio, ouale, lintea, parmezanul si arpagicul impreuna cu amestecul de ceapa si usturoi se pun intr-un castron si se amesteca, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Din compozitia rezultata se fac 12 bucati in forma de talere.

Pentru spanac: se incinge putin unt intr-o tigaie, se adauga restul de arpagic si se caleste. Se adauga spanacul si aprox. 4 linguri de apa, sare, piper , nucsoara si se lasa cca. 10 min sa fiarba.

Se pune ulei intr-o tigaie, se prajesc cele 12 bucati pe fiecare parte  circa 3 minute. Se serveste cu spanac si Creme fraiche.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Nucsoara macinata bio

vezi produs

Linte rosie bio decojita

vezi produs

Ulei bio de măsline Finca la Torre extravirgin demeter

vezi produs

Sare de atlantic fina

vezi produs