Ovaz cu mere si dovleac bio

Fel principal

 Ovaz cu mere si dovleac  bio

rețetă bio publicată la 12.12.2021

Rețetă fel principal ovaz cu mere si dovleac bio.

Ingrediente ovaz cu mere si dovleac bio

Pentru 2 portii

Mod de preparare ovaz cu mere si dovleac bio

Varianta 1:
Puneti terciul bio de ovaz cu mere si scortisoara FARA GLUTEN BauckHof într-un castron. Adăugați piureul de dovleac, îndulcitorul, condimentul de turtă dulce, nucile și laptele. Se amestecă totul și se lasă la macerat la frigider peste noapte. Bucură-te de dimineața următoare.

Varianta 2:
Dacă doriți să faceți singur piureul de dovleac, puteți mai întâi să spălați și să curățați o jumătate de dovleac Hokkaido, apoi să-l tăiați în bucăți mari. Intr-o cratiță cu multă apă gătiți dovleacul bio timp de aproximativ 20 de minute. Apoi scurgeți apa și presati dovleacul fiert cu o furculiță sau un zdrobitor de cartofi.

Dacă consistența este prea fermă puteti adăuga puțin suc de mere pentru a o rafina. Apoi repetati pasii de la varianta 1.

La rețeta ovaz cu mere si dovleac bio am folosit

Terci de ovaz cu mere si scortisoara fara gluten

Terci de ovaz cu mere si scortisoara fara gluten

vezi produs
Sirop din curmale bio

Sirop din curmale bio

vezi produs