Paste 1001 nopti

Fel principal

Ingrediente:

Pentru 2 persoane

 

 

Modalitate de preparare:

Pastele se prepara conform indicatilor de pe ambalaj.

Gemul de migdale se amesteca cu condimentul arab si cu apa.

Coaja de portocala rasa si sucul de portocala stors se adauga peste gemul de migdale. Stafidele, caisele si samburii de dovleac se taie in bucati potrivite. Ardeiul se taie in jumatate, i se scoate cotorul si samburii apoi se taie in cubulete. Ceapa se toaca si ea. Ghimbirul se rade marunt.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa si ardeiul, lasandu-se la sotat timp de 3 minute. Nautul se scurge bine si apoi se adauga in tigaie. Crema din migdale obtinuta anterior, ghimbirul(dupa gust) si pastele se adauga in tigaie si se lasa la calit pana cand sosul devine cremos(eventual daca este nevoie se mai adauga putin lichid).

Fructele uscate si samburii de dovleac se adauga si ei si se condimenteaza cu sare. Patrunjelul tocat se presara peste paste dupa care acestea se pot servi.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Paste 1001 nopti de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Caise bio intregi dulci

vezi produs

Stafide ecologice

vezi produs

Torchiette semola bio

vezi produs

Ulei de rapita bio presat la rece

vezi produs

Seminţe de bostan prăjite

vezi produs

Naut bio la doza

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs