Penne bio cu dovleac și ciuperci

Fel principal

 Penne bio cu dovleac și ciuperci

rețetă bio publicată la 17.11.2021

Rețetă fel principal penne bio cu dovleac și ciuperci.

Ingrediente penne bio cu dovleac și ciuperci

Mod de preparare penne bio cu dovleac și ciuperci

Pregătiți pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj „al dente”.

Se curata usturoiul si salota si se taie in bucatele fine, se desprind frunzele de cimbru de pe tulpini. Curățați și tăiați ciupercile. Se încălzesc 2 linguri de măsline fripte într-o tigaie și se căleste eșalota. Adăugați ciupercile și usturoiul. Prăjiți totul în jur. Deglazează cu vin alb și oțet. Adăugați legumele sărate, apa și crème fraîche și asezonați sosul cu sare, piper și cimbru.

Curățați și decupați nuca și tăiați-le în bucăți mici. Se prăjește într-o tigaie separată cu 2 linguri de măsline și se condimentează cu sare și piper. Gatiti dovleacul timp de aproximativ 8 minute.

Puneți pastele fierți în tava cu ciuperci, amestecați și condimentați din nou. Aranjați pastele pe farfurii și puneți deasupra pastelor cuburile de butternut.

La rețeta penne bio cu dovleac și ciuperci am folosit

Otet din vin alb bio

Otet din vin alb bio

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs