Penne cu dovlecei bio si sos de arahide

Fel principal

Ingrediente:

Preparare:

Pennele bio se fierb "al dente" într-o cantitate suficientă de apă sărată. Între timp se curăţă ceapa, se taie cubuleţe şi se căleşte în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă supa de legume şi se lasă să fiarbă totul la foc mic timp de 10 minute, iar apoi se toacă puţin (nu prea fin, trebuie să mai rămână câteva bucăţi de dovlecel!). Arahidele se rumenesc fără ulei, într-o tigaie.

Se curăţă ciupercile bio, se taie felii şi se prăjesc în ulei de măsline. Pasta de tomate şi gemul de arahide se adaugă la compoziţia cu dovlecel,  se amestecă puţin lapte sau smântână şi se condimentează cu sare si piper cayenne. Se adaugă sos de soia, după gust. Se spală roşiile cherry şi se taie în sferturi. În sos se adaugă ciupercile prăjite, roşiile cherry şi gemul de arahide. Totul se serveşte cu pastele pregătite.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Penne cu dovlecei bio si sos de arahide de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Arahide bio prajite în coaja

vezi produs

Penne semola bio

vezi produs

Penne integrale bio

vezi produs

Sos condimentat de soia traditional FARA GLUTEN

vezi produs

Ardei Cayenne macinat

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs

Pastă de tomate bio 360g

vezi produs