Penne cu dovlecei bio si sos de arahide

Fel principal

 Penne cu dovlecei bio si sos de arahide

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal penne cu dovlecei bio si sos de arahide.

Ingrediente penne cu dovlecei bio si sos de arahide

Mod de preparare penne cu dovlecei bio si sos de arahide

Pennele bio se fierb "al dente" într-o cantitate suficientă de apă sărată. Între timp se curăţă ceapa, se taie cubuleţe şi se căleşte în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă supa de legume şi se lasă să fiarbă totul la foc mic timp de 10 minute, iar apoi se toacă puţin (nu prea fin, trebuie să mai rămână câteva bucăţi de dovlecel!). Arahidele se rumenesc fără ulei, într-o tigaie.

Se curăţă ciupercile bio, se taie felii şi se prăjesc în ulei de măsline. Pasta de tomate şi gemul de arahide se adaugă la compoziţia cu dovlecel,  se amestecă puţin lapte sau smântână şi se condimentează cu sare si piper cayenne. Se adaugă sos de soia, după gust. Se spală roşiile cherry şi se taie în sferturi. În sos se adaugă ciupercile prăjite, roşiile cherry şi gemul de arahide. Totul se serveşte cu pastele pregătite.

La rețeta penne cu dovlecei bio si sos de arahide am folosit

Penne integrale bio

Penne integrale bio

vezi produs
Penne semola bio

Penne semola bio

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Arahide bio prajite în coaja

Arahide bio prajite în coaja

vezi produs
Pastă de tomate bio 360g

Pastă de tomate bio 360g

vezi produs
Pasta de arahide fina eco

Pasta de arahide fina eco

vezi produs
Ardei Cayenne macinat

Ardei Cayenne macinat

vezi produs