Quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza

Fel principal

 Quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza.

Ingrediente quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza

4 porţii

Mod de preparare quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza

Roşiile bio se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc şi se taie cubuleţe. Usturoiul se taie mărunt, iar ceapa cubuleţe. Quinoa se clăteşte în sită sub jet de apă. Se adaugă în supa clară şi se pune la foc.

Ceapa ecologica tăiată cubuleţe si usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline. Se adaugă quinoa şi se sotează puţin. Se toarnă apoi vinul alb şi se fierbe la foc mic, până când quinoa a absorbit tot lichidul. Se mai adaugă pe rând supa clară şi se găteşte într-o oală fără capac aproximativ 15 minute. Apoi punem spanacul bio şi roşiile şi lăsăm să fiarbă 10 min la foc mic. Se ia oala de pe foc şi se lasă să stea 5 min.

Se amestecă brânza şi se condimentează puternic cu sare, piper şi ierburi.

La rețeta quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Quinoa colorata bio

Quinoa colorata bio

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Frunze de oregano tocate

Frunze de oregano tocate

vezi produs
Cimbru bio tocat

Cimbru bio tocat

vezi produs
Busuioc Demeter

Busuioc Demeter

vezi produs
Rozmarin bio

Rozmarin bio

vezi produs