Quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Preparare:

Roşiile bio se pun puţin în apă fierbinte, se decojesc şi se taie cubuleţe. Usturoiul se taie mărunt, iar ceapa cubuleţe. Quinoa se clăteşte în sită sub jet de apă. Se adaugă în supa clară şi se pune la foc.

Ceapa ecologica tăiată cubuleţe si usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline. Se adaugă quinoa şi se sotează puţin. Se toarnă apoi vinul alb şi se fierbe la foc mic, până când quinoa a absorbit tot lichidul. Se mai adaugă pe rând supa clară şi se găteşte într-o oală fără capac aproximativ 15 minute. Apoi punem spanacul bio şi roşiile şi lăsăm să fiarbă 10 min la foc mic. Se ia oala de pe foc şi se lasă să stea 5 min.

Se amestecă brânza şi se condimentează puternic cu sare, piper şi ierburi.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Quinoa cu risotto bio, rosii, spanac si branza de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Quinoa colorata bio

vezi produs

Busuioc Demeter

vezi produs

Rosmarin bio

vezi produs

Cimbru bio tocat

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs

Frunze de oregano tocate

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs