Rețetă pentru pane din fulgi bio

Fel principal

Ingrediente:

Opțional: Rapunzel Pesto Verde sau muștar bio

Preparare reteta fulgi bio pane
Puneți făina de năut într-o farfurie. Se amestecă pasta de migdale cu apă în proporție de 1:1 și sare și se toarnă într-o altă farfurie. Se adaugă pesto verde sau muștar, dacă se dorește.
Se toarnă cerealele pe o a treia farfurie. Aliniați farfuriile la rând ca o "linie de pane".

Se tăvălesc mai întâi în făină, apoi în amestecul de pastă de migdale și în final în fulgi și se prăjesc într-o tigaie în ulei încins.

Sfat: Folosiți alte tipuri de fulgi Rapunzel, după gust. Fulgii mari dau pesmetului o tinută crocantă, iar cei mici îl fac mai fraged.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Rețetă pentru pane din fulgi bio de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Fulgi mici de spelta bio

vezi produs

Faina de naut fara gluten

vezi produs

Frunze de oregano tocate

vezi produs

Ulei bio pentru copt si prajit ecologic

vezi produs

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs

Mustar bio usor picant fara gluten

vezi produs