Spaghete bio cu sos de nuci

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 20 min

Preparare: orezul bio se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa şi usturoiul, se toacă mărunt şi se prăjesc în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă dovlecel tăiat fâşii subţiri şi se prăjeşte scurt. Se stinge cu supă de legume. Gemul de alune se amestecă cu smântână şi se adaugă la sos amestecând continuu, se fierbe scurt şi se condimentează cu suc de portocale şi mirodenii. Spaghetele se servesc cu sosul de nuci.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Spaghete bio cu sos de nuci de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta bio de alune

vezi produs

Spaghetti semola bio extra subtiri

vezi produs

Nucsoara bio intreaga

vezi produs

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Suc de portocale ecologic 1L

vezi produs

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs