Spaghete bio cu sos de nuci

Fel principal

 Spaghete bio cu sos de nuci

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal spaghete bio cu sos de nuci.

Ingrediente spaghete bio cu sos de nuci

4 porţii

Mod de preparare spaghete bio cu sos de nuci

Orezul bio se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Pentru sos: se curăţă ceapa şi usturoiul, se toacă mărunt şi se prăjesc în ulei de măsline până se înmoaie. Se adaugă dovlecel tăiat fâşii subţiri şi se prăjeşte scurt. Se stinge cu supă de legume. Gemul de alune se amestecă cu smântână şi se adaugă la sos amestecând continuu, se fierbe scurt şi se condimentează cu suc de portocale şi mirodenii. Spaghetele se servesc cu sosul de nuci.

Timp de preparare: 20 min

La rețeta spaghete bio cu sos de nuci am folosit

Spaghetti semola bio extra subtiri

Spaghetti semola bio extra subtiri

vezi produs
Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Pasta bio de alune

Pasta bio de alune

vezi produs
Suc de portocale ecologic 1L

Suc de portocale ecologic 1L

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Nucsoara bio intreaga

Nucsoara bio intreaga

vezi produs