Sufleu bio de legume grecesc cu quinoa

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Timp de preparare: 60 min

Timp de preparare: 30 min + 30 minute timpul de coacere

Preparare: preparaţi quinoa în supă clară, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Între timp se curăţă ciupercile şi ardeiul gras, se taie fâşii şi se călesc în ulei de măsline. Roşiile şi dovleceii se taie în felii subţiri. Quinoa fiartă se amestecă cu brânză, cremă de măsline şi legume cu ciuperci şi se condimentează cu sare, piper si boia de ardei. Se toarnă amestecul într-o formă unsă pentru sufleu, iar feliile de roşii şi dovleceii se aşează deasupra compoziţiei. Se presară cu măsline, brânză feta mărunţită şi rozmarin şi se coace la 180 ° C timp de aproximativ 30 de minute.

 

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Sufleu bio de legume grecesc cu quinoa de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Quinoa rosie bio

vezi produs

Rozmarin bio

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Boia de ardei dulce ecologica

vezi produs

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs

Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

vezi produs

Crema bio de măsline

vezi produs