Sufleu bio de legume grecesc cu quinoa

Fel principal

 Sufleu bio de legume grecesc cu quinoa

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal sufleu bio de legume grecesc cu quinoa.

Ingrediente sufleu bio de legume grecesc cu quinoa

4 porţii

Mod de preparare sufleu bio de legume grecesc cu quinoa

 

Preparaţi quinoa în supă clară, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Între timp se curăţă ciupercile şi ardeiul gras, se taie fâşii şi se călesc în ulei de măsline. Roşiile şi dovleceii se taie în felii subţiri. Quinoa fiartă se amestecă cu brânză, cremă de măsline şi legume cu ciuperci şi se condimentează cu sare, piper si boia de ardei. Se toarnă amestecul într-o formă unsă pentru sufleu, iar feliile de roşii şi dovleceii se aşează deasupra compoziţiei. Se presară cu măsline, brânză feta mărunţită şi rozmarin şi se coace la 180 ° C timp de aproximativ 30 de minute.

  • Timp de preparare: 60 min
  • Timp de preparare: 30 min + 30 minute timpul de coacere

La rețeta sufleu bio de legume grecesc cu quinoa am folosit

Quinoa rosie bio

Quinoa rosie bio

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs
Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

Masline Amphissa bio, verzi fără sâmburi, în saramură

vezi produs
Crema bio de măsline

Crema bio de măsline

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Boia de ardei dulce ecologica

Boia de ardei dulce ecologica

vezi produs
Rozmarin bio

Rozmarin bio

vezi produs